tisdag 23 september 2008

Byta promarkers?

Det är så att jag har 2st PM i färgerna Blush och skulle gärna vilja byta den ena.
Så jag undrar om det finns någon som inte har den färgen men gärna skulle vilja ha och kan byta mot en annan? Jag är intresserad av alla färger förutom Blossom som jag redan har.
Skriv en kommentar om du är intresserad!

Kort till SS's veckoutmaning - kortskiss

Jag gjorde klart det här kortet igår till Svensk Scrapbooking's kortskiss bland veckoutmaningarna.

Jag har hittils gjort 3 julkort... Kan ju säga att jag måste göra ganska många fler... Jag kommer nog även få ett bord på en julmarknad i november där jag ska få sälja mina julkort, lite fjuttigt att komma med 5 kort då kanske? Så, jaa, jag tror jag måste försöka jobba på lite med julkorten ärligt talat. Måste ju ha endel som jag kan ge till vänner, brevvänner, släkt, andra människor vi känner och massa. Och då tror jag inte att det räcker med att komma med 3 ynka kort... Men nu ska jag inte babbla mer, här är kortet:

lördag 20 september 2008

Bidrag till Brunkulla, deltävling 2

Deltävling 2 på Brunkulla är ju slut sen ett tag sedan, så nu är det fritt fram att ladda upp bidragen på sina bloggar!

Mitt bidrag till deltävlingen - skiss.

Mina bidrag till bonusutmaning 3:

Jag vet att den här bilden blev missbildad, helt orange. Men jag var för lat för att orka fota om den..

Varit i stan & ''shoppat'' idag (:

Jag var i stan idag med mamma & pappa. Jag köpte lite småsaker, var tänkt att jag skulle köpa en jacka med men det blev tyver ingen ''/
Men det blev iaf en bok & en mössa, en wellpap press & två stämplar. Jag köpte wellpap pressen på Clas Ohlsson & stämplarna på tiimari för 19kr/st.Synd nog kan jag inte prova stämplarna, och kan heller inte använda några andra eftersom jag inte har någon stämpelrengöring. Någon som vet var man kan köpa det? Är det dyrt? Jag syftar då på en livebutik. Vill ju så gärna använda mina stämplar..

söndag 14 september 2008

Lite nytt

Jag har nu beställt Kreativ med papper (: Man skulle få ett startpaket för 35kr + ett hemligt paket, undra vad det innehåller?
Jag kom överrens med pappa om att jag ska sluta prenumerera på Julia - klarar mig luuugnt utan asså (!) och istället ska jag få köpa ett paket nån gång ibland från Kreativ med papper :D Jippijippijippi !

Gjorde klart ett kort igår och en LO idag:Jag har målat motivet helt själv (: *nöööjd*

torsdag 11 september 2008

Vinn stämplar

Hittade detta i Olivias blogg och var självklart tvungen att titta, sååå söööta stämplar! Snälla låt mig vinna!

Ett stackars paket som glömts bort..

För ett par dagar sedan så råkade jag få syn på ett stort paket. Jag tog genast fram det och öppnade det. När jag hade öppnat mina andra födelsedagspaket hade jag börjat med det minsta först och gått uppåt, men det största paketet som jag väntat på att få öppna så mke, hade jag glömt bort :O Men nu äre öppnat och klart. Härliga grejer! Tack!