söndag 30 maj 2010

nästsista maj

Först ett morsdagskort som är till ss skissutmaning för maj.
Ett kort till ss barnutmaning maj. Man skulle ha med ett stämpelmotiv.


torsdag 27 maj 2010

tackkort

Det här kortet är till Jomma's färgutmaning i bloggpartyt.

onsdag 26 maj 2010

jag har fått godsaker !

Idag fick jag ett stort paket i lådan med lite godsaker. Ett superfint alfabet och ett som är klistrigt på båda sidor för att man på den övre sidan ska kunna hälla på pulver/glitter, blommor och pulver och så fick jag en påse band som present.


tisdag 25 maj 2010

ett bloggpartybidrag!

Då har jag ett till bidrag till bloggpartyt gjort. Det är till TesaB's annons/inspirationsutmaning. Jag inspirerades av färgerna på bilden. Man ser inte färgerna så bra på fotot. Det mönstrade pappret är mer orange i verkligheten och från början var det bara orange med vita små prickar som jag sedan lekt med och gjort lite finare.

onsdag 19 maj 2010

torsdag 13 maj 2010

ss tv

Missa inte ss tv! Klicka på bilden för att komma dit.

onsdag 12 maj 2010

morsdags kort

Mitt första bidrag till bloggpartyt är nu gjort! Jag ska se till att skärpa mig nu och scrappa mycket mer! Det började ju så bra med att jag scrappade hela tiden.. Men jag har faktiskt ett annat projekt på gång med som jag kommer visa när det är helt klart! :)

Emelie/DjSmurf's utmaning att inspireras av tre bilder. Jag blev inspirerad av färgerna och blommor som fanns på bilden längst ner.

tisdag 11 maj 2010

rolig post idag! :)

Idag fick jag rolig post i brevlådan! Jag älskar brev och paket (h)


I ett av breven var det stämplar som jag vann i barn- och ungdomsutmaningen på ss i april.


I det andra brevet var min vinst från bingot på countryscraps cc, tänk att jag vann bingon! Jag tjoade runt ett bra tag där och väntade på mitt pris. Men nu när jag fick det hade jag helt glömt bort att jag vann den, men blev förstås jätteglad när jag blev påmind om det! :)

måndag 10 maj 2010

10 maj 2010

Var och köpte nya scrapbooking mm tidningen idag. Får se till och hitta tid till att läsa den någon dag med.

lördag 1 maj 2010

1 maj

Här är mina kära blommor och rosor jag beställt. Älskar dem! Fick 50% på alla blommor när CountryScrap hade cc.Här är LOn jag gjorde igår. Den är till ss barnutmaning för april, som slutade igår. Behövde verkligen komma igång i mitt BOM album då jag inte gjort någon LO i den på oerhört länge.. Fotot jag skulle skriva ut krånglade lite. Jag satte tydligen i pappret snett i skrivaren så bilden blev sned och dan så jag skrev ut en ny. Men då skrev han bara ut halva?! Som tur är var det rätt halva, alltså ansiktet så det gjorde inget, det blev lite coolt.