fredag 29 juni 2012

Christel lace top

image
image
image

Billigt smslån

Behöver du snabbt och enkelt ta ett smslån? Det kan du göra hos Billigtsmslan.se och folkia.

image

Du hittar enkelt inne på deras hemsida, allt är väldigt strukturerat i deras sidomeny. Man kan låna mellan 1000 och 5000 kronor beroende på hur mycket man är i behov av.

Kraven för att få ta ett smslån är dock att du tjänar minst 25 000 kronor om året och att du är 20 år. Du får även inte ha någon betalningsanmärkning hos Kronofogden. Ditt telefonnummer måste vara registrerat i ditt namn och du måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst två år. Uppfyller du kraven? Check!

Du kan göra din ansökan om lån antingen via internet, telefon eller sms. Smidigt och bra!

Själv känner jag mig lite sådär inför att behöva ta lån, men någon gång kommer jag ju att bli tvungen till det, det är ju ett måste för att kunna köpa hus, bil och allt där till. Jag vet inte om jag skulle välja att ta ett smslån, men om jag skulle göra det så skulle jag nog göra det från billigtsmslan.se.

image

Nagelvård

Idag har jag fixat mina naglar. Använde den mest fantastiska nagellacksborttagningen. Den är så härlig att använda. Det är en mjuk dyna som man stoppar fingret i för att få bort lacket, vilket känns skonsammare och bättre än vanlig remover och pads. Här hittar ni removern.

DSC_0061


Jag passade även på att peela nagelbanden och göra naglarna fina med avocadoolja. Produkterna luktar gott och känns fräscha. Dessa produkter nedan säljs i ett kit tillsammans med en nagelfil och en nagelbandcreme, här hittar ni ett som är nästan likadant som mitt.

DSC_0062

Allt detta kommer från märket Depend.

Dagens

DSCF1961

Dagens blogg

image

torsdag 28 juni 2012

Dagens blogg

image

Altrad canvastavla

Fixa ett alster på en timme är en big deal för mig, det är ont om tid! Men I made it! Här är mitt bidrag till En timme - en utmaning hos Svensk Scrapbooking.

DSC_0060

Testa soya gratis

Ta chansen att testa Pearl River Bridge Mushroom Soya som är lite tjockare, mörkare och sötare än vanlig soya. Den innehåller även svampextrakt. Här kan du anmäla dig för att få testa den.

Dagens

DSCF1960

Gårdagens blogg + Dagens blogg

image
image

onsdag 27 juni 2012

iPhoneskal säljes

Jag har ett helt nytt skal i sin originalförpackning liggandes. Är du intresserad av att köpa detta skal? Jag har även två skärmskydd och en liten trasa vilket syns på bilden. Skriv en kommentar eller släng iväg ett mejl till mig så bestämmer vi ett exakt pris då.

DSC_0057

Dagens

Och japp, det ser ut som att jag bara har ett linne på mig men där under döljer sig faktiskt ett par kortkorta shorts.

DSCF1951

svartvitt

Ett till bidrag till Svensk Scrapbookings cc, nämligen till Kort – Den röda blomstertid nu kommer då kortet skulle vara svartvitt förutom minst tre röda blommor.

DSC_0055

Dagens blogg

image

tisdag 26 juni 2012

Dagens blogg

image

Mixed Media

Jag har gjort en ny sida i Marias album och det är mitt bidrag till utmaningen Mixed Media – Skiss/lift hos Svensk Scrapbookings midsommar crop.

Många olika färger har använts, bland annat akryl, mister och distresser.

DSC_0052DSC_0053 

Dagens blogg

image

söndag 24 juni 2012

Regnväder

Blev en sväng till stan idag och spela minigolf med några kompisar, mysigt!

fredag 22 juni 2012

Bropass

Har du funderat på att ta Öresundsbron från Sverige över till Danmark? Jag vet var du kan hitta information om detta och var du kan köpa bropass, nämligen inne på Bropass.se.

image

Inne på hemsidan hittar du bland annat information om priser och vilka fördelar det finns med att köpa bropass. Om du beställer via nätet så kan du även få 50% rabatt, här hittar du mer info om det.

image

Det jag tycker är bra med sidan är att det är lätt att hitta det man söker i menyn. Det finns även tips på vad man kan göra i Köpenhamn, vilka sevärdheter Danmark har att erbjuda och vad man kan besöka i Malmö.

Det enda jag tycker saknas på hemsidan er en fin design. Det är ju som sagt lättnavigerat men jag skulle vilja se att det fanns fler bilder på till exempel vissa sevärdheter som erbjuds och att designen var lite roligare och mer färgglad så att man blir lockad av att kolla in sidan. Det hade heller inte skadat med en lite häftigare header, för det är den som brukar avgöra om man vill ge sidan en chans eller inte.

Bakat cupcakes

DSC_0041
 

torsdag 21 juni 2012

torsdag

Varvar med brevskrivande, läsning och BB. Till det blir det även lite vattenmelon och jordgubbar nu!

DSC_0040

sommaroutfit

monkikläder

Lovely weather

Det är helt underbart väder idag! Jag har spenderat den största delen av dagen ute idag men bokläsning i Elsas Mode, chill och fruktätande.

DSC02358

Metrojobb

Söker du jobb? Jag vet var du kan hitta ett! Inne hos Metrojobb finns mängder av lediga jobb så det är bara att välja och vraka! Just nu finns det 7744 stycken lediga jobb, så det är bara att kasta sig in i jobbdjungeln.

image

Det är lätt navigerat på hemsidan och du hittar det du söker på ett smidigt sätt. Du hittar jobb både i Sverige, Norge och Danmark och allt är uppdelat i många kategoirer för att du ska kunna hitta ett jobb som passar dig. Kanske vill du ha ett som ligger nära hemmet eller varför inte utomlands?
Söker du ett deltidsjobb?

Vill du vara vikariat? Du hittar lätt det du är ute efter genom att kryssa i vad just du vill ha.

image

Inne hos Metrojobb hittar du även artiklar som kan vara både intressanta och bra att läsa innan du söker jobb. Så in och kika med dig för att få inspiration och hitta ett nytt arbete som passar just dig!

miss you darling

Jag drömde en lite annorlunda dröm i natt som jag inte varit med om tidigare. Nämligen att jag födde barn, en dotter. Hon var så liten och söt och det var så mysigt att hålla i henne. Jag försökte komma på vad jag skulle döpa henne till men hann inte innan jag vaknade.

Har ni drömt något liknande? Att drömma om det ska bara vara positivt.

onsdag 20 juni 2012

Pop shorts

image
image
image

Free tampons

Skulle du vilja få hem gratis tamponger varje månad och på så vis slippa den jobbiga kostnaden för ingenting? Hos tamponsforfree.se kan du anmäla dig för att få hem brev, det enda du behöver göra är att svara på ett par frågor!

Senast fick jag hem detta paket från dem.

DSC_0039

Gillar du också gratis?

Hos Gratislistan.se hittar du mängder av erbjudanden på saker som är gratis. Toppen eller hur?!

image

Det uppdateras hela tiden med nya erbjudanden och listan är lång. Det finns erbjudanden både för dig med barn, som är intresserad av elektronik, hus och hem och allt möjligt.

Lite underhållning