lördag 20 september 2008

Varit i stan & ''shoppat'' idag (:

Jag var i stan idag med mamma & pappa. Jag köpte lite småsaker, var tänkt att jag skulle köpa en jacka med men det blev tyver ingen ''/
Men det blev iaf en bok & en mössa, en wellpap press & två stämplar. Jag köpte wellpap pressen på Clas Ohlsson & stämplarna på tiimari för 19kr/st.



Synd nog kan jag inte prova stämplarna, och kan heller inte använda några andra eftersom jag inte har någon stämpelrengöring. Någon som vet var man kan köpa det? Är det dyrt? Jag syftar då på en livebutik. Vill ju så gärna använda mina stämplar..

6 kommentarer:

  1. Jag har aldrig köpt speciell rengöring till mina stämplar. Använder vanligt vatten om jag stämplat med distress och annars diskmedel och vatten, fungerar även med milda våtservetter för baby. Stämplarna kan bli lite missfärgade av vissa färger men det påverkar absolut inte stämpeln det minsta...

    köp ingen dyr rengöring, men annars så har väl de flesta scrapbutiker det.

    SvaraRadera
  2. Sååå söta stämplar! :D jag vill också ha dom!!!
    beroende på om du behöver stämpelrengöring, det beror väl på om du har en vattenfast eller vattenlös stämpeldyna? Men du kanske ska vänta på svar från nån med mer erfarenhet ;) haha

    SvaraRadera
  3. Okej. Jag ska nog fortsätta att använda vatten och försöka gno bort det med lite diskmedel också, känns bara onödigt att köpa rengöring, jag känner nämligen på mig att det är ganska dyrt.

    Rebecka; Jo, stämplarna var ju hur söta som helst tycker jag med! :D

    SvaraRadera
  4. Fukta en disktrasa, modell lite tjockare och lägg på ett fat. Stämpla av på kladdpapper då du stämplat färdigt och tryck sen stämpeln mot trasan och gnid ev lite. Fungerar rätt så bra, men kanske inte till alla stämpeldynor. Prova dig fram, stämplarna blir som sagt inte förstörda av lite färg kvar, det viktiga är att de inte färgar av sig när man vill använda en annan färg.

    SvaraRadera
  5. Tack för tipset knasisen, jag ska prova det!

    SvaraRadera
  6. Urgulliga stämplar. Det går allderles utmärkt att ta bort stämpelfärgen med våtservetter. Jag använder COOPs våtservetter som ligger vid babygrejjerna. Tar bort alla dynor jag hittills använt, vattenfast eller ej. kostar ca 14-20 kr för 72st.

    SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)