måndag 10 november 2008

Ny vecka, nya bekymmer...

I fredagskväll vid sisådär halv tio-tiden så gick jag ner i köket och bakade muffins! Jag håller i en hallonswapp på SS och mitt recept jag valt är kladdmuffins med hallon så jag provade att baka det. De godaste muffinsen jag har ätit i hela mitt liv skulle jag nog säga! De var urgoda! Mina receptkort får ni se om ett par dagar när swappen är färdig ;)

Så här blev de urgoda muffinsen:

I fredags fick jag även min vinst från Brunkullans Virtuella Scrapmässa - jag vann två tävlingar! Jag vann en skiss med kortet min pluttefia fick och även ta kort utmaningen :D

Jag fick ett fint kort...


...ascoola rubons - journaling...
...och urfina dekorationer!

4 kommentarer:

 1. På SS heter jag helt enkelt: Lajn.
  Det verkar så kul med det där RAK. Kan du förklara mer om det? Är det några som är medlemmar i en RAK-grupp på AOS? Man skickar och får saker väl?

  SvaraRadera
 2. Ne, än så länge har jag inte varit särskilt aktiv på SS. Vart medlem för inte så länge sedan och den här terminen har vi haft så mycket prov i skolan så jag hinner inte så mycket. Det ska förbättras ;)
  Kan vem som helst bli medlem i RAK-gruppen?

  SvaraRadera
 3. Så mumsiga dina muffins ser ut. Blev så sugen.

  Monica

  SvaraRadera
 4. Okej. Blir kul att se det du scrappat om muffinsen. De ser såå goda ut. Jag älskar ju choklad muffins och kladdkaka, de borde vara perfekta för mig!

  SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)