fredag 19 december 2008

Uppdatering ^

Japp då blir det en liten uppdatering här nu då :))Imorn ska jag till IOGT för Junis ska ha träff och jag har lovat att komma och hjälpa barnen göra julkort :D Jag har gjort två kort som jag ska ta med mig och visa hur man kan göra, ska även göra två till ikväll. Här är de två korten jag ska ta med mig


På konfa avslutningen (som var typ förra veckan?) fick vi klementin och pepparkakor och så gjorde vi även varsin lykta. Så här blev min:


Jag gjorde ett par julkort som jag gav till några av mina lärare igår.

Om det nu finns någon som följt min blogg ett tag så minns du kanske att jag en gg skrev att jag varit på unf träff på IOGT och tovat, jag skulle lägga in bild senare, nu är senare:

Om du kikat in hos mig tidigare så har du säkert sett att jag altrat tepåsar, nu visar jag dem igen fast i en liten påse eller vad man nu ska säga. Det är en julklapp till mamma :))) Egentligen skulle jag skriva Clownte, men jag råkade göra ett a på slutet så det fick bli på engelska. Fråga mig inte varför jag fick för mig att det finns ett a clownte... :lol:

5 kommentarer:

 1. Lyktan är ju en jätte bra julklapp! Har du använt en kruka?

  SvaraRadera
 2. Synd att jag inte hinner göra en sån där lykta till jul nu. Men kanske kan göra det till någon födelsedag fast göra den mindre julig då :P

  SvaraRadera
 3. Tackar :)
  Vilken fin kruka, riktigt julig :)

  SvaraRadera
 4. Oj oj vad duktig du är. Mycket fint här på din blogg.
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Jättemånga fina alster du gjort. Ljuslyktan är superfin. Du är verkligen duktig!!

  SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)