söndag 30 november 2008

Böööh?!

På Hobby huset är det CC, from igår tom idag. Igår gjorde jag två bidrag båda till barntävlingarna. Ena var att man skulle altra en tänsticksask och en andra att man skulle göra en juletikett. Jag tycker det är synd att använda min juletikett och sätta den på en julklapp, den är så häftig och jag vill inte att den ska rivas sönder och slängas :o
Igår var jag på nyårsfest med konfan, kulkul :) Började vid 7 och så kom jag hem typ sjugo över tolv kanske. När vi kom in fick vi en välkomstdrink sedan så hade de gjort en lurig bordsplacering. De hade klippt isär julkort på olika sätt. Tjejerna fick ta varsin del och killarna likaså. Sen skulle man hitta en kille som hade andra halvan av julkortet, efter det skulle man gå och leta efter ett likadant julkort som låg på bordet. Jag hittade ingen som hade andra delen av mitt kort, typ när alla satt ner så fick jag gå runt och leta efter mitt kort bland borden, pinsamt or what? Killen satt redan ner vid bordet nämligen..
Hur som helst så var förrätten redan serverad på borden och det var honungsmelon med en bit ihoprullad ost och skinka ovanpå, gott faktiskt.
Efter det så serverades huvudrätten som var kyckling, lite bacon, grönsaker, ris och sås, bearnisé tog jag :D Gott som sjutton!
Sedan var det dags för lite karaoke och sen avbröt de för efterrätten som var typ chokladmousse och ''bröd'' på botten i en muffinsform. Ovanpå var det hallon och blåbär, och ett löv i marsipan :d
Sen spelade ett band och man fick dansa :) Kvällen avslutades med en nyårsbön i kyrkan och fyrverkerier. Lyckad kväll var det :)

lördag 22 november 2008

Helg var'e här !

Idag har jag stått på IOGTs julmarknad och sålt kort! Jag fick stå vid IOGTs bord och sälja där, så att jag skulle slippa betala för ett helt bord, och betala, onödigt tkr jag ;) Jag sålde en tredjedel av jag hade med mig, och jag hade med mig 26st.
Ärligt, visst började du räkna ut hur många kort jag hade sålt?
För er andra lata maskar så sålde jag 8st. Jag fick ihop 135kr :D
Igår var jag även på pysselträff på IOGT. Vi tovade olika saker. Jag ska lägga in bilder på vad jag gjorde.... en annan gg xd

fredag 21 november 2008

Hurra för gårdagens namnsdagsbarn

Japp, igår hade jag namnsdag, Marina stod det i almanackan. Jag fick lite presenter från farmor och farfar, nämligen en blomma och en After Eight, och en bok + klistermärksbokstäver som ni ser på fotot nedan.

torsdag 20 november 2008

En liten vinst

Först vill jag bara tala om att det var såå kul i Boda borg! :D
Haha, min grupp fick EN stämpel.. :P Sammanlagt finns det 21 banor, det är flera rum i varje bana man måste klara av. I sista rummet hittar man en slags låda man måste hinna få upp och sen kan man i lugn och ro stämpla. Det var ganska svårt var det, men SUPERKUL! Vi åt även taco i deras restaurang, muuums :)
I tisdags fick jag en vinst från Scrapperiets CC. De hade haft en liten "lek". Orkar inte förklara men hur som fick jag ett mejl där det stod att jag skulle kolla i den tråden, det var en överraskning, så då gjorde jag det. Ja men gissa vad? Jag hade vunnit två rullar punchinella, utan att göra något! :D Är jag bäst eller bäst? Jag fick välja färg så jag valde en blå och en grön, men det syns inte på fotot (jag orkade inte fota med mobilen och bluetootha över till datorn så jag tog med webcamen iställlet).


Lixx, inlägg nr 100 dåå xd

Blogcandy

http://inkido.blogspot.com/ har en utlottning, kolla in :)
likaså http://motivet.com/blog/?p=49#comment-164 har en utlottning :)
http://bat3.nu/marie/ har en hemlig utlottning :)
http://miatsblogspot.blogspot.com/ har också en hemlig utlottning :)
och så har även http://beingbarkeryd.blogspot.com/ en utlottning :)

måndag 17 november 2008

Huhu, nytt inlägg ^^

Det var länge sen jag altrade denna. Men av någon anledning så har jag hela tiden glömt bort att fota den. Men nu så har jag gjort det och här kommer bild: Jag har även en till sådan, men i den har jag inte scrapsaker som jag har i denna, men jag har inte altrat den, men ska ta och göra det nån gång :)


I förrgår, alltså i lördags gjorde jag detta kort till en kortskiss på Scrapperiets CC.

Denna är till en utmaning som en medlem höll i när det var CC.

De satte in en extra kortutmaning - wiihuu, så jag gjorde självklart ett bidrag, även detta kort är alltså till CCn.


På onsdag så ska jag åka till Boda borg med konfan. Det ska bli roligt! Jag har aldrig varit på någon. Vi ska åka till den i Karlskoga ;) Det ska vara den bästa. Vi ska äta tacos där som de säljer på Boda borg, mums! :) Vi har nämligen studiedag på onsdag så därför ska vi åka då. Lite trist att inte få vara hemma och lata sig på studiedan, men det blir nog jätteroligt ändå så.

lördag 15 november 2008

Glatt i det dystra

Jag gjorde klart ett till litet kort förut idag som också är till CCn på Scrapperiet. Det är värsta kul att göra små kort ju ;)


Jag bakade för en stund sedan - oboy muffins och så åt jag nyss mat. Jag hoppas att muffinsen är goda, ska smaka sen till kvällsfikat ;) Till kvällsmat åt vi ris och Oncle Ben sås med strimlad kyckling filé i. Mums :)
Nu på kvällen så ska jag göra klart ett annat kort till CCn, se på en rysk film med mamma och sitta vid datorn.

Min andra vinst + ett minikort

Nu har jag fått reda på vad det var för någon vinst jag fått! :D Det var min andra vinst från den Virtuella scrapmässan på Brunkullan, det första kan ni se lite längre ner på bloggen :)

Thickers och superfint alfabet! -rosa! :D
På Scrapperiet är det CC så jag har gjort ett bidrag. Jag håller även på med ett till men det är inte riktigt helt klart ännu.

Den är till ''julkort (lördag)''. För övrigt så är det, det minsta kortet jag har gjort! 5x7,5cm :D Slå det ni ;)

torsdag 13 november 2008

Slapp skolvecka (a)

Nu har det varit massa bilder i bloggen, det är dags att fylla den med lite text!
Den här veckan har vi haft EV dagar tis-torsdag. Slappt (y) Även fast alla planerat vad de skulle göra så har de typ bara tagit något och suttit och kluddrat. Jag följde inte heller mitt schema helt, men jag jobbade iaf, för det mesta.. Förutom de stunder då jag satt och prata och garva istället..
Men de har gjort om det lite. Förut när det varit EV dagar så har man suttit i ens klassrum och jobbat med det man planerat, har man sedan behövs hjälp av en viss lärare så har man fått gå och leta reda på den. Men nu så placeras man in i grupper istället så att man är i tex en SO grupp och då finns självklart en SO lärare där och man kan få hjälp utan att behöva springa runt och leta efter läraren. Jättebra! Jag skulle gärna vilja ha det såhär alltid, hade varit så bra! Att man själv planerar vad man ska göra och så. Ibland skulle en viss lärare kunna säga att vi behöver ha en genomgång och så, men annars, toppen (y)
Föresten, ni som inte vet vad EV är så är det Elevens val. Jag tror ni fattar när ni hör namnet xd

Jag har även gjort ett kort. Jag skrev inget på det för jag tänkte att det kan jag göra när det behövs :)

måndag 10 november 2008

Ny vecka, nya bekymmer...

I fredagskväll vid sisådär halv tio-tiden så gick jag ner i köket och bakade muffins! Jag håller i en hallonswapp på SS och mitt recept jag valt är kladdmuffins med hallon så jag provade att baka det. De godaste muffinsen jag har ätit i hela mitt liv skulle jag nog säga! De var urgoda! Mina receptkort får ni se om ett par dagar när swappen är färdig ;)

Så här blev de urgoda muffinsen:

I fredags fick jag även min vinst från Brunkullans Virtuella Scrapmässa - jag vann två tävlingar! Jag vann en skiss med kortet min pluttefia fick och även ta kort utmaningen :D

Jag fick ett fint kort...


...ascoola rubons - journaling...
...och urfina dekorationer!

fredag 7 november 2008

Checka in


Den 15-16 november är det CC på Scrapperiet. Missa inte det, det ska iaf inte jag göra ;)

tisdag 4 november 2008

Lite & äckligt

Anledningen till att jag skrev rubriken som jag skrev den är för att smått och gott - smått är dt ju inte, inte gott heller för den delen. Så det fick bli lite och äckligt istället. Lite är vad det är, och äckligt med, skulle jag tro. Ja papper och punchinella blandat med lim låter inget vidare, eller? Inte för att jag har smakat, tror inte att jag vill det heller... :lol:

Jag ville scrappa bara det här kitet så jag gjorde en digiscrap för ett par dagar sedan med kitet Spontaneous Delight.

I förrgår fick jag en beställning från en tjej/kompis, Elin, som ville att jag skulle göra ett kort som hon kunde ge till sin mamma. Så det blev första kortet som jag fick sälja! :D

söndag 2 november 2008

Bidrag + tävling

Än så länge har jag hunnit med tre bidrag till ccn på Stellas. Jag har börjat på en fjärde, LO, men den är inte riktigt klar än. Jag har inte varit hemma så mke denna helg, och så måste jag verkligen skriva klart deckaren idag med! Den är i första hand idag!Tack alla ni som kommenterar!