fredag 26 december 2008

Hejsan alla ,

Jag ar i Ryssland och kan drf inte uppdatera bloggen. Det blir uppdatering nar jag kommer hem igen, har nagra kort som jag inte hann lagga in innan ja akte. Ha ett skont lov :)

fredag 19 december 2008

Uppdatering ^

Japp då blir det en liten uppdatering här nu då :))Imorn ska jag till IOGT för Junis ska ha träff och jag har lovat att komma och hjälpa barnen göra julkort :D Jag har gjort två kort som jag ska ta med mig och visa hur man kan göra, ska även göra två till ikväll. Här är de två korten jag ska ta med mig


På konfa avslutningen (som var typ förra veckan?) fick vi klementin och pepparkakor och så gjorde vi även varsin lykta. Så här blev min:


Jag gjorde ett par julkort som jag gav till några av mina lärare igår.

Om det nu finns någon som följt min blogg ett tag så minns du kanske att jag en gg skrev att jag varit på unf träff på IOGT och tovat, jag skulle lägga in bild senare, nu är senare:

Om du kikat in hos mig tidigare så har du säkert sett att jag altrat tepåsar, nu visar jag dem igen fast i en liten påse eller vad man nu ska säga. Det är en julklapp till mamma :))) Egentligen skulle jag skriva Clownte, men jag råkade göra ett a på slutet så det fick bli på engelska. Fråga mig inte varför jag fick för mig att det finns ett a clownte... :lol:

Välkommen, jullov

Äntligen är det jullov, så skönt så skönt!
Det va väldigt pirrigt att få betygskuvertet, jag vågade inte öppna det i skolan utan väntade tills jag kom hem.
Kuvertet la jag bedvid mig i soffan samtdigt som jag loggade in på bdb. Jag kikade på folks bdber medan jag sneglade på mitt kuvert. Var det rätt tidpunk nu? Skulle jag våga öppna det? Tänk om det bara var skit av alltihop och dagen skulle fortsätta som den gjort innan? Eller skulle det bara vara såna betyg som man bara får uppleva i sina drömma? Några betyg visste jag ju redan om, men de andra då. Jag ev långsamt och försiktigt upp kuvertet och tog ut pappret. Så blev jag sittandes en stund. Skulle jag våga veckla upp pappret?

Jag började gråta! Tårarna bara rann och rann ner för mina kinder så att jag fick svarta streck av mascaran...

Jag fick MVG! Och massa VG! Och några G.
Jag förstår det knappt själv, att det är sant! Shit :O Att en dålig dag kan sluta bra. Eller okej, dagen har precis börjat, men den är iaf påväg att bli bra!

Jag har blivit sååå dålig på att uppdatera bloggen, jag ska försöka bättra mig (a) Jag försökte nyss lägga in några bilder, men blogger dampar och vill inte :( Så ni får se allt efter att jag har ätit något, min mage ber mig nämligen om lite mat nu ;)

tisdag 9 december 2008

måndag 8 december 2008

Snart jullov, faktiskt !

Jag har blivit lite lat på att uppdatera, därför kommer det massa bilder i ett och samma inlägg nu..

Jag var med i en muffinsswapp för ett tag sen, så här såg mina receptkort ut: (jag gjorde det väldigt lätt för mig..).

Jag vann även en blogcandy för ett tag sen.

Någon sorts vinst, fråga mig inte vilken för det har jag glömt ^^. Men det var säkert från nån CC eller något sånt.
Idag fick jag hem en vinst. Jag vann visst en tävling på Hobbyhusets CC, juletikett-tävlingen.


Det var ju CC på AOS i en hel vecka, jag gjorde tre bidrag.


måndag 1 december 2008

Tjuderutt, fjäderputt :d

Här kommer resten av bidragen jag gjorde till CCn på Hobbyhuset som alla är till barntävlingarna.
Ae, du kan ta't lugnt! Det är inte morsdag än, det är inte förns i maj. Men jag var tvungen, elr tvungen och tvungen, jag ville göra nåt kort så jag tänkte att det var lika bra att få det överstökat och gjorde ett morsdagskort.

What ever så höll jag på o dö i natt barre :o
Drömde värsta, uush :s
Grät som en jag vet inte vad i drömmen, men inte på riktigt som tur var!

Blogcandy

Jag har hittat lite blogcandy hos http://bevscrafts.blogspot.com/2008/11/whiff-of-joy-blog-candy-from-katharina.html, fina saker gör hon :)


Nu ska jag gå ner och fika och lite senare så ska jag uppdatera med lite härliga saker :d