onsdag 8 april 2009

man är ju bäst ,

Har inte hunnit med o skriva om en urviktig sak :oo

Nämligen, vi vann RMet i Ö-vik i tävlingsdrill!! Guldmedalj lixom, yeeeey! Det var vårat andra RM vi tävla på! Vi hade hoppats på att få en bättre grundpoäng och sluta på en slutpoäng, förra året låg nämligen våran slutpoäng på 0 då vi hade för många tapp och drf fick generellt avdrag.
Vi hade mest slutpoäng av alla team som tävlade, både miniorer, juniorer och seniorer, fast vi tävlade i team junior.

Vårat lilla tävlingsteam, som tävlade för första ggn och som började med tävlingsdrill i höstas, kom trea och fick bronsmedalj!

Tanken om att vi skulle stå på prispallen, den fanns inte! Det var bara något man kunde drömma om! Det kändes helt otroligt att få veta det! När vi kom ut efter att ha kört vårat program sa vi såhär: ''Kanonkul (y), fem av fem toasters (y)''. Ni som sett på Benjamin med Björn Gustafsson vet vad som menas ((: Och det var bara innan vi fått våran poäng!!

När vi sedan fick veta att vi hade högst slutpoäng av alla team, och att det bara var ett kvar som skulle köra, då, ja då vet ja inte vad ja tänkte! Allt man kunde göra var att gråta och hoppa runt som en galen groda, det kändes lite som att vinna en miljon, bara att det var ännu bättre.

2 kommentarer:

 1. hej
  Ville bara kolla om det löst sig med sakerna från handarbeta?
  Hoppas det.

  Ha det så bra o grattis till RM vinsten!

  Kram

  SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)