söndag 26 april 2009

Påbörjat minialbum

Jag har äntligen kommit igång med ett minialbum som jag länge tänkt på! Det handlar om mig och en kompis som inte träffas så ofta för att vi bor en bit ifrån varandra.

Första sidan.

Andra sidan. Tagen som sticker upp är det dold journaling på.

fredag 24 april 2009

Utlottning

Kika in här: http://scraplagret.blogspot.com/ så hittar ni en utlottning av massa godis :DD

torsdag 23 april 2009

I'm back!

Nu kommer äntligen lite uppdatering här! La nyss in lite bilder i min dator, den e så jobbig, strular hela tiden och de kommer fram en ruta som säger att man måste starta om typ. Efter att ha startat om 2 ggr så hann ja precis trycka på spara som utkast innan rutan kom upp igen! O nu skriver ja texten på lilla bärbara :p

Frida fick mina presenter när vi träffades förrförra helgen på Elmia och sen åkte vi hem till henne en stund innan pappa och ja åkte hem igen (: Frida fick bla detta bokmärke av mig:


Här är påskkorten jag gjorde och sålde på påskmarknaden jag stod på (skumt värre har ja bara 4, men ja sålde 5 o ja vet att ja fota alla hmmm)
onsdag 8 april 2009

man är ju bäst ,

Har inte hunnit med o skriva om en urviktig sak :oo

Nämligen, vi vann RMet i Ö-vik i tävlingsdrill!! Guldmedalj lixom, yeeeey! Det var vårat andra RM vi tävla på! Vi hade hoppats på att få en bättre grundpoäng och sluta på en slutpoäng, förra året låg nämligen våran slutpoäng på 0 då vi hade för många tapp och drf fick generellt avdrag.
Vi hade mest slutpoäng av alla team som tävlade, både miniorer, juniorer och seniorer, fast vi tävlade i team junior.

Vårat lilla tävlingsteam, som tävlade för första ggn och som började med tävlingsdrill i höstas, kom trea och fick bronsmedalj!

Tanken om att vi skulle stå på prispallen, den fanns inte! Det var bara något man kunde drömma om! Det kändes helt otroligt att få veta det! När vi kom ut efter att ha kört vårat program sa vi såhär: ''Kanonkul (y), fem av fem toasters (y)''. Ni som sett på Benjamin med Björn Gustafsson vet vad som menas ((: Och det var bara innan vi fått våran poäng!!

När vi sedan fick veta att vi hade högst slutpoäng av alla team, och att det bara var ett kvar som skulle köra, då, ja då vet ja inte vad ja tänkte! Allt man kunde göra var att gråta och hoppa runt som en galen groda, det kändes lite som att vinna en miljon, bara att det var ännu bättre.

torsdag 2 april 2009

bumbidumbidam

Hejhopp ,
har märkt att dt finns en värld utanför denna ;>
ae'rå, men har bara inte suttit vid min egna dator på åratal, den lockar inte så mke nu för tiden när man är kär i den lilla bärbara, dessutom har jag inget tangentbord till min dator utan måste köra med on-screen -.- jag har lyckats haft sönder ca 5-6 tangentbord, både trådlösa och med sladd, så jag får nog inget mer nu :( förut när jag satte på datorn med så kika ja runt lite och lämnade den sen för att gå ner och hämta lite glass (mumma!), och när jag kom tillbaka så ville inte musen funka :oo
och mina bilder från camen läggs in i min dator, och eftersom allt det där, så blir'e inga bilder här på ett tag :oo

Förresten så sålde jag kort på en påskmarknad, typ förra helgen? Hade med mig 12st och sålde 8 (: Vet, låter lite lite kanske, men fick veta på måndagen att dt va marknad och blev tillfrågad om att sälja då. Hade jag dessutom gjort fler och haft med mig så hade jag ju bara haft massa över. Fick hur som en heldel med pengar ;>