fredag 28 augusti 2009

hmm...

Har fortfarande inte lyckats få in några bilder i datorn.. *sur gubbe*
Men men, ni (och jag) får stå ut helt enkelt :)

Var i stan idag och shoppade lite. Blev ett par skor, ett par jeans, ett par jeansleggings, två hyllor och en embosser maskin (ni får se den när jag fått in bilderna i datorn).
Vad ska ni göra i helgen?

fredag 21 augusti 2009

Hej!

Har försökt lägga in bilder i min dator, men nej det klart att det inte ska gå! Har provat med olika bluetooth, får försöka senare igen. Så det blir uppdatering då :)

tisdag 18 augusti 2009

snälla, stanna sommarlov..

Snart är sommarlovet slut, bajs.
Anledningen till att jag inte bloggat är att jag i söndags åkte till Sthlm och kom hem igår kväll. Senare igår så tog jag mig en moppetur i halvmörkret :)
Blir nog lite mer blogging senare idag eller så snart som möjligt med lite kort.

torsdag 13 augusti 2009

Dagens vill ha!

En BIA, v2, najs! Kan man göra egna album och annat skojj.. Vore inte helt fel med en sån här hemma *dreggel*


En RIA, R10. Tyvärr tar ju inte ens R10 så mke på hörnen, men ändå.. Kanske vore bättre med nån annan hörnstans som tar lite mer, får tänka.. hm..

onsdag 12 augusti 2009

jag... har... blivit... en ANING tokig..

Idag fick jag ett brev! Inte vilket som helst heller :D Höll på att bli helt galen slet upp kuvertet, mitt förarbevis hade äntligen kommit :) Stod att det skulle komma fem dagar efter att man betalat, men jag blev bara suuuuuperglad för att det kom tidigare! (vad annars?!)
Jag rännde runt i huset, ringde pappa och visade mamma mitt kort hundra gånger om :)
Ikväll har de lovat fint väder och sol, bäst för dem att de håller det också! För ikväll ska jag ut och köra moppe! JA DET KAN NI GE ER SJUTTON PÅ SÅ SOM JAG HAR VÄNTAT! :D

RR & en altrad burk

Lite grejjs som jag bytt till mig från en RR:
Jag tog en gammal glassburk som jag hade (0,5l) och klädde in den i lite papper. Tänkte att mina enfärgade band skulle bo där i. Måste hitta andra sorts burkar som jag kan ha alla andra band i med.

Jag ville inte ha några dekorationer på burken, satte bara dit ett par bitar band.

måndag 10 augusti 2009

Scrapbooking mm

Medans pappa gick in i djuraffären för att köpa lite mat till ninen så smög jag in på Shell som ligger intill och köpte mig en tidning :)
Har legat och läst den hela kvällen.. Blev rätt så sugen på att scrappa själv.. ;)

söndag 9 augusti 2009

jag försöker njuta..

Jag ska snart ta och bege mig ut i solen med datorn :)
Måste ju njuta så länge det är sommarlov, snart börjar skolan..
Usch, jag vill inte tänka på det..
Känns jobbigt att börja nian, måste kämpa med alla betyg, och inte nog med det, man ska göra nationella prov på våren också.!

Nää, ni får göra vad ni vill, men jag sticker ut i värmen nu (hmm, okej, det är rätt varmt inne också..).

lördag 8 augusti 2009

Wild Child

Jag kollade på filmen Wild Child som jag fått av pappa förut. Trodde det skulle vara komedin, för det var den jag hade tänkt mig att jag skulle få. Men det visade sig vara en film som är verklighetsbaserad på Genie (Katie i filmen), en snart 14-årig tjej som blivit instängd i sitt sovrum av sina föräldrar. Mamman börjar bli blind, därför får pappan ta hand om flickan. Genie är ofta sjuk så mamman tar med henne till sjukhuset. Doktorn säger att flickan är efterbliven, så pappan vill 'skydda henne'' och isolerar henne därför. De tror att Genie inte ska bli mer än 3år. Hon kan inte prata, bara ett par enstaka ord och betéer sig och går inte helt normalt. Sedan när Genie blivit 13år sprids det att hon hållts isolerad hemma.

Vill ni veta vad som händer sedan och vad det blir av flickan, så kolla på filmen! Den är lite hemsk i början bara. Den gjorde mig väldigt rörd kan jag lova!

fredag 7 augusti 2009

Dino & Jag

Gjorde klart en LO igårkväll. La in den i datorn speciellt för att jag skulle lägga upp den på bloggen, men det glömde jag bort.. ;) Kom ihåg det en stund efter att jag stängt av datorn, så jag visar den idag istället :)
torsdag 6 augusti 2009

Sol, bad &...

...en bra bok. Så mycket mer behöver man inte :))
(iaf inte ibland;))
Har varit iväg hela eftermiddagen och solat och badat, riktigt najs!
Har ni vågat er i att bada nu de här dagarna då det varit varmt och bra väder? :)

tisdag 4 augusti 2009

2 LOer

Idag har jag och E haft en msn-scrapträff från förmiddagen till eftermiddagen.
Kulkul har det varit!
Vi gjorde varsin utmaning, och sedan gjorde vi båda utmaningarna.


Utgå från en skiss, använd minst fem dekorationer av varje sort (t.ex. fem knappar o.s.v.), använd något glittrigt och något icke scraprelaterat.

Svart, rosa och ljusgrön ska vara dominerande, men andra färger får också vara med. Punchinella/magic mesh, fem knappar och något slags tyg ska vara med.jag bygger om..

Just nu kan det se lite rörigt ut på min blogg,
jag håller på och ändrar om designen lite grann :))

söndag 2 augusti 2009

tjoho ,

Klockan är bara fem i tio men jag är jättetrött.. ''// Ska nog gå och lägga mig snart. Helgen har varit ganska jobbig.. men kul! Har ni haft en lika jobbig helg med sex och sju timmars träning, fredag och lördag och en hel söndag moppekurs? Eller har ni bara varit hemma och latat er? Soft..
Moppekursen gick finfint! Jätteskoj var det! Fick 22 av 25 rätt med ;) 20 måste man ha för att bli godkänd :) Som tur var så blev alla godkända.
Får bli en liten kik runt på datorn nu och sen, soooooova!Måste bara berätta.. Efter moppekursen blev det att åka och shoppa lite. Köpte ett par tröjor, så gick vi till en skoaffär, köpte skor och åkte hem. Senare på kvällen när jag tänkte plocka undan tröjorna och stoppa undan dem i garderoben, så hittade jag inte påsen! Sprang runt i hela huset! kom fram till att jag glömt kvar den i skoaffären.. Blir att ringa imorgon direkt när de öppnar och fråga om de hittat den. Vi var typ de sista skulle jag tro, affären skulle stänga om ett par minuter så vi får väl åka och hämta den där påsen nån dag i veckan nu, hmm, det blev ju inga billiga tröjor? Är det bara jag som är såhär, eller händer det er också? Visserligen var det många år sedan jag sist glömde kvar någon påse etc.

lördag 1 augusti 2009

hej,kom och hjälp mig

Har lite träningsvärk,
det värsta är att gå upp och ner för trappor..
Var tvungen att dra mig upp för räcket när jag skulle gå upp i trappan..
Imorgon måste jag åka kvart i åtta, så det blir att gå upp tidigt..