torsdag 24 december 2009

va..? 2009 snart slut..? nehej ;ooo

Jag fattar nada. År 2009 började precis. Jag skulle hinna så mycket, skulle åka dit och hit och träffa folk, oj, my gavd azzå, har inte träffat nån männska nästan av alla jag ville se :( Jag skulle scrappa som sjutton, oj, piinsamt tom är min lista till höger.....
Asså herregud! Jag hinner fan inte ens säga ''klattelattechikolatte'' innan året tagit slut, vad är det här?????

Imorgon är iaf sista dagen jag befinner mig här hemma. Påbörjar resan till Ryssland på lördag den 26e december! Kommer hem den 11e januari igen. Jag skriver ett hejdå inlägg idag för jag vet inte om jag hinner blogga imorgon.

Vad gör jag den här kvällen då det jag behöver göra är att fixa med viktiga saker och packa, jo jag sitter inne på facebook, har öppnat alla mina typ minst 150 paket på farmville.. Den där jävla sidan borde inte finnas (a'

Puss&kram :)

God jul!


God jul allihopa!

onsdag 23 december 2009

Tredje kortet

Här är det tredje kortet jag gjorde då jag pysslade med barnen :)
Som sagt så har jag inte skrivit något på korten, ska göra det senare.

Magnolia ink

Var neråt en sväng idag. Kollade efter en tidning men den hittade jag inte, istället hittade jag denna så jag köpte den. Har börjat bläddra lite grann bara. Stavfelen osv stör jag mig som in i fan på men annars verkar den bra. Har ni läst den?

Julis kortisar

Äntligen jullov! Avslutningen var igår =)

Jag var nyss ute och skottade lite, duktigt av mig va :)
Det känns faktiskt lite kul med snö, brukar typ avsky det annars. Speciellt om det är blöt snö, slask och sånt..Erica! Här är ett kort jag gjort till en av dina utmaningar =) Detta var till utmaningen där jag fick spetsen och de två rosorna och skulle göra ett modernt julkort av. Jag har inte skrivit dit något på kortet än bara, det ska stå på ryska sen.
I lördags var jag och pysslade och lärde små söta barn att göra kort! Jag gjorde tre stycken kort där, enkla, men matrialet var ju lite begränsat :) Dock visar jag bara två nu då jag haft på lite smått på det tredje och det ligger nu på tork.


måndag 14 december 2009

Ett litet paket

Idag fick jag hem ett litet paket med smått godis från Scrapperiet. Passade på när det var fraktfritt.

torsdag 10 december 2009

Vinst var det här =)

Fick hem en liten vinst idag! Från barnutmaningen jag var med i på Hobbyhusets cc! Najsiga dekorationer!

tisdag 8 december 2009

CC bidrag

Ett bidrag till den monokromatiska utmaningen på Hobbyhusets cc. Jag altrade en rosa tändsticksask.Till skissutmaningen med tema prickigt gjorde jag ett kort som jag postat till morfar, han fyller snart år.


söndag 6 december 2009

passar på att blogga...

...medans jag är vaken :)
Är megatrött! Har varit på julbord, gott, men trött blev jag..
Har ni varit på julbord ännu i år, eller ska ni gå?

torsdag 3 december 2009

Grattiskort

Jag har gjort ett kort till ccn på Hobbyhuset. Det är till barnutmaning #1, gör ett kort/lo med inspiration från din favoritlåt. Jag inspirerades av låten With you, hearts all over the world, har embossat hjärtan på bakgrundspappret.
Idag har jag varit såååååååååååhäääääääääääääär trött.... Var nästan så att jag somnade i skolan.. Det blir att lägga sig lite tidigare ikväll och hoppas på att vara lite piggare imorgon, godnatt!

tisdag 1 december 2009

*host host*

Här kommer lite skapande av mig:

ett julkort


och massor av etiketter
När jag var i stan i lördags gick jag in på Tiimari och köpte denna stämpeln:

Sedan åkte jag till Scrapbutiken och gick in och köpte lite smått. Hittade jättepluttiga punchinellor med jättesmå hål, sååå gulliga! Var tvungen att köpa två rullar :)
Det här är en inspiration jag gjort av en av Frida Kahlos tavlor. Vi har hållt på med Konsthistoria i bild.


Det här är en parafras av en av hennes tavlor. Jag målade ett självporträtt och utgick från ett foto på mig som jag visar nedan. Lite likt iaf kanske? Eller?