torsdag 6 januari 2011

ett fynd

Köpte det här på bokhandeln, ett embossing pulver. De hade sänkt det till 19:- och från början kostade det 79:-, rätt stor skillnad faktiskt ;) Det ser gult ut på bilden för det var mörkt och jag tog med blixt. Det är egentligen brons/guldaktigt.
DSC01223

5 kommentarer:

  1. SVAR: asså jag vet hur jag kom på vitgulstrumpa xD det var iaf när jag skulle komma på ett nytt alias på bdb och så ville jag ha med färger i och eftersom man inte kunda ha åäö så blev det vit och gul.. typ...
    men jag gillar det så det är därför jag använder det :D

    SvaraRadera
  2. SVAR: men det är roligt att hitta ett som passar en och som man gillar :) ett tag använda jag åxå "citronskal" som alias, främst för att jag gillar citroner men det blev lite tråkigt med bara citron... jag gillar det med men det blir liksom bara att jag använder vitgulstrumpa :)

    SvaraRadera
  3. SVAR: ändå rätt coolt alias :) har aldrig hört talas om det andra xD när jag var midra var jag typ hela tiden inne på "vi i femman"s hemsida med en massa teoretiska spel.

    SvaraRadera
  4. SVAR: ohh ja, lunar, det var grejer det xD
    och stallet.se var jag åxå väldigt aktivt inne på (fast jag inte vet något om hästar!) sen var där ett tag jag alltid var inne på någon Hogwartz-sida. väldigt roligt faktiskt, tyvärr stängdes sidan ner :( ...

    SvaraRadera
  5. SVAR: hahah xD det var goda tider det :D

    SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)