söndag 20 januari 2013

Sponsrat inlägg: Telia HBO

Är du också ett stort fan av Sex and the City? Jag vet var du kan se det gratis online!

Via Telia Digital-tv kan du se serien. Just nu kan du skaffa HBO gratis i sex månader hos Telia. Under det halvåret kan du se Sex and the City hur många gånger du vill, om och om igen.Läs mer och beställ HBO!För dig som inte vet vad Sex and the City handlar om kommer här en förklaring:
Den amerikanska serien, som baseras på boken med samma namn, handlar om Carrie Bradshaw och hennes tre väninnor Samantha Jones, Charlotte York och Miranda Hobbes, som spelas av Sarah Jessica Parker, Kim Cattral, Kristin Davis och Cynthia Nixon, och deras liv som singlar i New York. Vänskap, kärlek, sex och mode står i centrum. Tre av kvinnorna är mellan 35 och 40 år, och en är över 40. Serien är en komedi men har även inslag av såpopera.

Carrie, som är huvudpersonen, skriver en spalt med namnet "Sex and the City" som varje vecka publiceras i i dagstidningen The New York Star. Hon är en känd person som ofta syns ute på klubbar, barer och restauranger. Carrie lägger stora summor pengar på skor då hon är en skooholic. Hon kombinerar dyra designerplagg med vintageplagg och second hand. Hon bor i etta på Upper East Side Brownstone i Manhattan.

Den första säsongen av serien sändes mellan juni och augusti 1998. Sammanlagt finns det sex säsonger, den sista sändes 2003-2004.

Sex and the City finns även som film, två stycken närmare sagt. Den första kom 2008 och den andra 2010.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)