söndag 5 maj 2013

Studentklänningar

Just nu är jag väldigt shoppingsugen! I år har jag inte shoppat mycket alls och vi är redan inne i femte månaden detta år. Nu när studiebidraget nyligen kommit känner jag att jag är värd att shoppa lite. Ska leta efter saker från mitt kollage nästa gång jag åker till stan.

Något som jag måste köpa snart är en studentklänning och passande skor till den. Jag har dock ingen aning om vad för skor jag vill ha. Jag har vänt upp och ner på nästan hela internet för att hitta en snygg klänning.

Bubbleroom finns det många vita klänningar så jag tänkte kika vidare där och hoppas på att jag hittar en klänning att förälska mig i. Någon som har andra tips på klänningar som kan passa till studenten? Jag tar med glädje emot alla tips jag kan få.

Sisters Point NOF Dress Cream Bubbleroom.seSally&Circle Milly Tube Dress Optical White Bubbleroom.seRich Bitch White Diamond Dress White Bubbleroom.seMixed from Italy Lace Dress White Bubbleroom.se

Gillar ni någon av dessa klänningar? Jag tycker om plagg med snygga och öppna ryggar men då måste man skaffa en bh som inte syns i ryggen. Till studenten skulle jag föredra en som är mer stängd i ryggen. Annars gillar jag klänning nr 2, med en rosett i ryggen. väldigt skarpt. Det ser så gulligt ut!

Ni som har tagit studenten, vad hade ni på er?

12 kommentarer:

 1. sv: aha okej :) jag spelar varje dag :P har blivit helt beroende av det där jävla spelet haha!

  SvaraRadera
 2. aa spelar faktiskt mest från mobilen :) själv då?

  SvaraRadera
 3. sv: aha okej :)

  jag vet inte, ska kolla på café bärs om en halvtimme sen hade jag tänkt kolla fotbollskanalen europa :) får se om jag orkar för ska upp halv 6 i morgon bitti. Öppnar på jobbet :P när brukar du gå & lägga dig?

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack! :) Jo jag och min syster tecknar en hel del. Det blir inte porträtt så jätteofta, men lite då och då :)

  SvaraRadera
 5. dessa klänningar är jättefina!
  sv: jag gillar att använda klänningar, men hittar ofta inte så bra tillfällen till att göra det! men har en garderob full utav alla möjliga soters klänningar :)

  SvaraRadera
 6. Nä, inte direkt - följer mitt Liverpool <3

  Så, vackra klänningar :)

  SvaraRadera
 7. sv: ja okej :) det är ju ändå en rätt okej tid!

  café bärs är en serie som handlar om ett par hammarbykillar som gillar att snacka fotboll och ta några bärs, det är en komedi serie eller vad man ska säga :)

  SvaraRadera
 8. Sv: Ja det är roligt att vara två om att teckna och skapa! :) Vi tecknar och målar lite allt möjligt. Du kan gå in på vår webshop och kika :) Gå in på adress:

  www.geminaarts.se

  SvaraRadera
 9. sv: I alla fall lite senare än vanligt :)

  Jadå, det har jag verkligen gjort :)

  SvaraRadera
 10. Det är skola, träning och en stunds plugg som gäller. Vad ska du göra då?

  SvaraRadera
 11. Klänning har jag väl mest på sommaren och om man ska ut med vänner o.s.v.
  I Turkiet hade jag klänning på mig kväll <3

  SvaraRadera
 12. Gillar också nummer 2 :) verkligen söt.

  SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)