onsdag 22 oktober 2008

Stressad? Nej då....

Först så måste jag bara säga, sorry för att det blir att jag uppdaterar så sällan nu för tiden.. Känns som om jag inte har någon ledig tid längre. All ledig tid jag har slösar jag bort vid datorn.. Blir knappt något scrappat..
På fredag så ska vi lämna in våra deckare med i skolan. Jag är då inte klar.. Nu sitter jag vid datorn och diggar musik, (DEMI LOVATO !)
När jag kom hem från drillen frågade jag pappa om det kom nån post idag. Då sa han ja, då fråga han om det var till mig, jeppsan, det var det. Men inte fik man veta vad det var, först skulle vi fika.. ;D ''Jag beställde två tidningar och då skulle man få en premie. Men jag fick inte den jag skulle utan fick något annat.'' Gissa hur jag blev då?! ''Fick du en tång?????'' (Tänkte då på en QK Squeeze alltså) Men nej, det var det inte.
Men det var en sorts ASCOOOOOOOL högtalare!! Den är avlång och vääääärsta häftig. Pilutta er som inte har en!! Jag har världens bästa ljud nu (a)
Men det var inte allt. Utan pappa hade fått brev. Jag hade sagt till honom att det var massa auktioner på tradera (asså, hur jag än försöker så går det inte att sluta kolla där. Men jag står emot för det mesta. Men när jag blir vuxen, flyttar hemifrån, och har en riiik (a) man, då ska jag blir tradera nörd ;D) på alfabet. Så jag bad pappa att lägga lite bud. Så idag så hade han fått ett brev. Detta fick jag:

Två tags, stora svarta bokstäver, massa korsstygn och massa andra olika alfabet. Jippeey ;D Pilutta er alla (a)

Jag ska börja scrappa oftare och blogga oftare också för den delen. Imorgon ska jag försöka göra klart födelsedagskortet till min fis Jana!

2 kommentarer:

  1. Återgälda gärna mitt besök. Du har kommerntar i forumet.

    SvaraRadera
  2. Vilken snäll pappa du har :-)

    SvaraRadera

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)