lördag 31 maj 2008

Ett bidrag + en LO

Den här gjorde jag precis klar. Den är till 3D utmaningen på SS. Jag har bara gjort 3D en gång innan på ett kort. Jag blev faktiskt nöjd med den här LOn och hoppas på att få några (måånga :P) röster i omröstningen, det är första gången jag skickar in något till en utmaning eller tävling o så :)
Denna gjorde jag klar igår kväll. Det har blivit så att det för det mesta är Jana jag har scrappat om, får ta och se till att Julia kommer med nu i de sista sidorna i mitt album!

torsdag 29 maj 2008

En alldeles ny (och antagligen fin) LO

Gjorde klart den alldeles nyss.
Även fast det inte syns så jättebra så har jag en randig strumpa på bilden, och byxorna är innanför, (strumpan alltså xd) vilket mamma tkr ser enormt förskräckligt ut.... men inte jag xd

4 LOer & 1 kort

Jag såg en utmaning, man skulle ha fotot i vilken färg som helst, men allt annat skulle vara i en färg, jag valde grön. Fast jag skickade inte in mitt bidrag.När jag gjorde denna så var det första gången jag använde bubbelplast!

Sry att det blev dåligt fotat här. Men det står ''En SÖT liten prinsessa'' som rubrik, och i blomman nere i högra hörnet står det ''little flower''.

Det här kortet fick pappa när han hade namnsdag, eller ja, han hade namnsdag den 20e och den 22a (typ, februari, mars? :O) men han fick bara ett kort :P Han gillade det väldigt mycket! :D

NU så har jag faktiskt (!!) lagt in alla gamla kort och LOer, så nu ligger jag inte efter längre utan nu kommer jag bara lägga in nya och fräscha grejer, (förutom att jag nu kom på att jag har en grej jag måste fota som jag altrat, och lägga in här, men det får bli en annan gång).

tisdag 27 maj 2008

Kort

När pappa fyllde år i april fick han detta kortet av mig: (Jag hade varit med i en kortpaketswap då på ss så då gjorde jag detta kort och födelsedags kortet till mamma)


Detta kort fick då mamma när hon fyllde år, också i april:


Det här fick mamma på morsdag:

torsdag 22 maj 2008

Superduper RAK
Idag fick jag även en superhärlig RAK! Jag tror att det är från en som håller till på pyssel.net, men jag håller på att ta reda på det. Jättemånga härliga papper. Vissa var det även dubbelt av, elr t.o.m. tre elr fyra av. Fick även en liten påse med knappar, band och brads som var hjärt- och stjärnformade och vanliga små runda.

PIFen har äntligen anlääänt !!

Idag fick jag min PIF som jag vunnit!
Det var 10 mönstrade papper, varav ett var lite coolt för det var typ genomskinligt elr va man ska säga. Så fick jag 2 jättefina band, piprensare o lite annat smått o gott. Superglad blev jag!

tisdag 20 maj 2008

BokmärkenFör ett tag sedan var jag med i en bokmärkesswapp på Svensk Scrapbooking. Dessa bokmärken gjorde jag som jag skickade, fast jag skulle behålla ett av dem, så jag valde det som ligger överst längst till höger :) Jag hade några favoriter som jag valde mellan, men till slut så blev det den.

måndag 19 maj 2008

Alldeles fräscht kortGjorde precis klart detta kort som en kompis ska få på onsdag när hon fyller år. Men jag vill veta... är detta kort lika fult som jag tycker att det ser ut att vara? Detta är inget kort jag lyckats jättebra med känner jag och skäms nästan över att ge bort dt... Men i andras ögon kanske det inte är lika fult? Svara ärligt!

fredag 16 maj 2008

Gamalt julkort


Tänk jag hittade ett gamalt julkort som jag inte visat upp tidigare :)) Kmr inte ihåg vem som fick dt, menmen :))

En LO + ett födelsedagskort

Jaha, då har jag inga fler bilder inlagda i datorn på LOer och kort, utan resten ligger fortfarande i min mobil så det dröjer nog innan jag visar det -.- Undra om jag alltid kommer ligga så här långt efter i min uppdatering asså :L Har ju hur mycket nytt som helst som också vill in i bloggen, men får vänta typ i nån månad till bara för att jag är så lat :P Men det ska det bli ändring på ;)))

Här är iaf en LO, pappa skulle skriva ut en bild på mig som han tagit när jag kom hem från Märsta och hade tävlat i RM i Drill!!! Jag håller i min blakett på bilden :))) Kortet fick farfar när han fyllde år, när nu det var? Typ i mars kanske elr så :P

onsdag 14 maj 2008

Mer kortEtt påskkort som Julia och Janas farmor och farfar fick, födelsedagskort till min moster som fyllde i april, påskkort till släkten i Ryssland och ett födelsedagskort till min kusin Julia som fyllde år i mars.

GrattiskortNär pappas bror, (eller min farbror då) ^ fyllde år så fick han detta kort. Det var rätt länge sen då. Allt jag lägger ut nu som är taget med mobilen är gaaamla saker ^

tisdag 13 maj 2008

Födelsedagskort

Har precis gjort klart detta kort som jag ska skicka till en brevvän som snart fyller år :)))

Paket från USA :D


Idag kom mitt paket från USA som jag beställt från KT Crafts!! Det är andra gången som jag beställer därifrån :))) Förlåt för de dåliga bilderna, men jag ville visa sakerna jag fick och var då tvungen att fota med webcamen, för bilderna jag har i mobilen tömmer jag inte så fota (det är drf jag inte lägger in nya LOer och kort direkt efter jag gjort dem...)

Det jag hade beställt var då alltså:
¤Två alfapet, 12x12
¤Två mönstrade papper
¤Ett ark med julstickers, 6x12

lördag 10 maj 2008

Ännu en LO
Massa LOs


Gamla är de, men ändå ^ Bättre sent än aldrig! Fler ''gamla'' LOer kommer i nästa inlägg :)))

Till Janisen


När mamma skulle till Ryssland i januari så gjorde jag den här som hon kunde ta med sig. Passade bra att jag hade två bilder över på Jana eftersom jag inte hade några andra jag kunde använda och det var sista kvällen innan mamma skulle åka och jag hade lite bråttom.