fredag 31 oktober 2008

Resterande bidrag

Här kommer resten av alla bidrag jag gjorde till den virtuella scrapmässan (undra hur många ggr jag har nämnt de orden på sistone xd) Jag hade även med tre foton i en utmaning, men de är så fula så de är inte värda varsin plats i min blogg ;D

Vad tycker ni? Duger jag som kortmakare? ^^

torsdag 30 oktober 2008

Digi mitt i allt

Jag har suttit och laddat ner lite gratis kit idag, jag blev så sugen på att testa digiscrapping! Innan har jag bara digiscrappat í ett program på internet, men jag ville prova att leka i PS. Det var roligt, men jag föredrar riktig scrapping. Men ni kommer nog kunna se lite digiscrappat i min blogg framöver också :)

Jag har blandat och avnänt mig av flera olika kit; Spontaneous Delight, Urban Kiwi, Harvest Spice & Sun Porch.

Vad säger ni? Är den godkänd som en första digiscrap i PS? (för jag har ju digiscappat innan ;D)

En hel faderulla med bidrag :lol:

Här kommer några av mina bidrag till den virtuella scrapmässan!


Det här kortet ska min lilla kusin Jana få med posten när hon fyller 3 år :D
Tepåsar som mamma ska få i julklapp ;D

Första gången jag scrappade om min kanin Trixie :)Psst, glöm inte att lämna en kommentar innan du går! :D

Ett kort som tröst :P

Jag gjorde ett kort idag till SS's färgutmaning. Alla andra kort och LOer som jag gjort till Brunkullans Virtuella scrapmässa - som slutade idag, får ni se imorgon. Iaf några av dem. Jag gjorde ca 18 bidrag, så jag tror inte jag laddar upp alla på en gång xd

Dessutom har jag blivit beroende av sånadär biljetter... :D

onsdag 29 oktober 2008

Utlottning

Kika in hos http://www.kreativ365.se/ och var med i utlottningen om lite bloggodis :D
Det är iaf jag :D

söndag 26 oktober 2008

Bli halloween fin!

Nu är det inte långt kvar tills det är halloween. Jag har några smarta tips på hur du kan sminka dig, klä dig osv.

Festlig look till halloween festen:
1) Lägg en färgstark ögonskugga på själva ögonlocket och sudda kanterna.
2) Lägg på kajal längs med franskanterna, både över och under ögat, sudda sedan lite grann.
3) Lägg lite tunt av den färgstarka ögonskuggan under ögat och sudda.
4) Lägg på ett klarrosa rouge på kinderna.
5) Ta ett rosa läppglans och lägg på rikligt.
6) Tillsist lägger du på flera lager mascara.

Voilá, redo att gå på fest :D


Accessoarer och plagg:
Du kan självklart hitta sånt i vanliga butiker, men jag har några tips.
Kolla in http://www.shoppaloss.se/1625, där kan du köpa det mke billigare än i butik. Det är typ som Tradera. Självklart kan du söka på Tradera också.

Stan idag (:

Idag åkte jag till stan. Skulle åka tåg men det kom ju aldrig :@ Ersättningsbuss kom det inte heller.. Så pappa skjutsade in mig och mamma.
Blev kyrkan, tiimari, Clas Ohlsson & McDonalds. Jag säger bara en sak, ät inte där! Fy, spyr av deras hamburgare, fast deras pommes och bearnicé dip är aaasgood (a) Jag blev helt konstig av hamburgaren. Kändes som om hela magen svällde upp inuti och jag hade svårt att andas :/
Han som stod i kassan för vårat led verkade inte riktigt frisk heller. Shit asså. Mamma sa att vi skulle ha en cheeseburgare och en apelsin juice. Sen gav jag min gratis mums lapp och sa att jag ville ha en fruktpåse. Då sa han ''En cheeseburgare och en fruktpåse bara alltså''. Då sa vi igen att vi skulle ha en apelsinjuice. ''Okej. En apelsinjuice, en cheeseburgare och en glass med. Vill du ha något på glassen?''. Jag ba, ehh, jag ska ha en fruktpåse. Tillslut fick mamma betala och gissa vad? Han gav oss två jävla fruktpåsar, jag skulle ha en som jag skulle få gratis. Så vi fick betala extra för den enda. Skaffa personal som har lite vett i huvudet och minne?
Jag köpte fyra stämplar i ett litet set för 29:- på tiimari, ursöta insekter! På Clas Ohlsson köpte jag en svart stämpeldyna.
Jag vet att jag inte lägger in några scrapsaker, men tro inte att jag bara ligger hemma och latar mig! Jag scrappar på som en galning här (a) Bara det att jag inte får lägga upp bidragen här ännu, för jag håller på att ta mig an utmaningarna på Brunkullans Virtuella Scrapmässa, och de har en regel att man inte får lägga sina bidrag någon annanstans innan tävlingarna är slut. Så håll ut ;D

lördag 25 oktober 2008

Dagens outfit

Nu har jag bestämt att bloggen ska handla om mode också. Jag tänkte inleda det hela med att visa en bild på dagens outfit. Hur jag sedan kommer att lägga upp det hela och exakt vad det kommer att handla om kommer ni att märka :)

Klicka och sprid detta

Biolog och naturvän som jag är, känner att jag vill att så många som möjligt ska klicka för att rädda gammelskogen i Ale kommun (utanför Göteborg).
Det behöver samlas in MÅNGA miljoner på kort tid, men det piffiga för dig är att det inte kostar en enda krona att klicka. Sponsorer betalar! http://www.ettklickforskogen.se/ "Ändamål Ett klick för skogen är en insamlingsstiftelse med syfte att förvärva skogsmark med skyddsvär gammal skog med ändamål att skydda dess hotade djur- och växtarter, samt att i övrigt gynna forskning, friluftsliv, turism för nuvarnade och framtida generationer."

Du går alltså in på sidan och sedan uppe på sidan står det något i stil med ''klicka här, GRATIS'', tryck där! Du kan bara trycka en gång per dag, men besök sidan flera dagar och trycktrycktryck!

För detta vidare!

onsdag 22 oktober 2008

Stressad? Nej då....

Först så måste jag bara säga, sorry för att det blir att jag uppdaterar så sällan nu för tiden.. Känns som om jag inte har någon ledig tid längre. All ledig tid jag har slösar jag bort vid datorn.. Blir knappt något scrappat..
På fredag så ska vi lämna in våra deckare med i skolan. Jag är då inte klar.. Nu sitter jag vid datorn och diggar musik, (DEMI LOVATO !)
När jag kom hem från drillen frågade jag pappa om det kom nån post idag. Då sa han ja, då fråga han om det var till mig, jeppsan, det var det. Men inte fik man veta vad det var, först skulle vi fika.. ;D ''Jag beställde två tidningar och då skulle man få en premie. Men jag fick inte den jag skulle utan fick något annat.'' Gissa hur jag blev då?! ''Fick du en tång?????'' (Tänkte då på en QK Squeeze alltså) Men nej, det var det inte.
Men det var en sorts ASCOOOOOOOL högtalare!! Den är avlång och vääääärsta häftig. Pilutta er som inte har en!! Jag har världens bästa ljud nu (a)
Men det var inte allt. Utan pappa hade fått brev. Jag hade sagt till honom att det var massa auktioner på tradera (asså, hur jag än försöker så går det inte att sluta kolla där. Men jag står emot för det mesta. Men när jag blir vuxen, flyttar hemifrån, och har en riiik (a) man, då ska jag blir tradera nörd ;D) på alfabet. Så jag bad pappa att lägga lite bud. Så idag så hade han fått ett brev. Detta fick jag:

Två tags, stora svarta bokstäver, massa korsstygn och massa andra olika alfabet. Jippeey ;D Pilutta er alla (a)

Jag ska börja scrappa oftare och blogga oftare också för den delen. Imorgon ska jag försöka göra klart födelsedagskortet till min fis Jana!

söndag 12 oktober 2008

Här rullar det på..

Under dagen har jag hunnit med att göra 3 bidrag än så länge till CCn. Får se om jag lyckas göra fem, vill åtminstone få till fyra.

Det här är till utmaning 11 - Scraplifta ur galleriet (kort)

Utmaning 22 - använd något i köket.
Jag tog pepparkaksformar och gjorde en gubbe och gumma som håller varandra i hand. Detta är det största kort jag har gjort under kortmakartiden - nämligen ett halvt A4, alltså i storleken A5!


Utmaning 26 - teknikutmaning.


I bingon gick det inget vidare bra för mig :( Jag fick inte bingo en ända gång :(

För att inte bara prata om scrap så är det skola imorrn.. Vi ska iaf inte ha någon idrott, utan NO istället. Kul att ha NO som sista lektion alltså.. eller inte.. Det är för att vi v. 45 på NO lektionen ska ha idrott istället. Vi ska va i simhallen då. Så det blir två idrottslektioner på en och samma dag då på torsdan! Först simhall, sen engelska och sen idrott :O Men det blir ganska slappt ändå, hoppas jag..

En LO & ett kort sen igår

Totalt hann jag med fyra bidrag till CCn igår. Här är de två sista som gjordes klart igårkväll, de fick torka under natten så att jag kunde fota dem idag.

En LO till utmaning 20 - materialbingo.

Ett kort till utmaning 31 - kort i formatet 10x15cm.


Mitt mål är att göra minst fem bidrag till CCn idag. Hoppas jag lyckas (a)

lördag 11 oktober 2008

Ett farsdags kort

Här kommer mitt andra bidrag till CCn (: Det är till utmaning 9 - Farsdag, man skulle göra en LO elr ett kort som hade med farsdag att göra.

För övrigt så har jag varit på gudstjänst idag, bara 14 ggr kvar att gå nu -.- Men nu ska jag gå och äta kallops och fusili, hoppas att dt är smaskens, för jag är hungrig nu (:

CC på SS - mitt första bidrag

För er som missat dt så är dt CC på Svensk Scrapbooking denna helg, 11-12 oktober. Här är mitt första bidrag som jag har gjort till utmaning 3 - Punchinella:

fredag 10 oktober 2008

Äntligen - ork, pyssel & inlägg!

Jag har varit i en ''orkar inte scrappa eller uppdatera bloggen period'' en hel del nu. Men nu äntligen kommer ett inlägg! Jag har några saker att visa så här kommer de:

En LO som jag gjorde för nån/nåra kväll/kvällar sedan.

Ett julkort som jag gjorde för ett tag sedan. Kanske inte så juligt men... Jag använde en av de nya stämplarna som jag köpte när jag var och shoppade för ett par helger sedan, jag la in bilder på det.


Jag fick även mitt paket från Creative Club som jag berättat att jag beställt. Här är då alltså startpaketet som jag fick:
Lite brads, knappar, vita blommor, dubbelhäftande tejp & metallfigurer.


Papper, dubbelhäftande tejp, band & två mönstersaxar. Jag ser fram emot tills det kommer komma andra roliga paket som man kan beställa, kommande månadspaket har jag avbeställt, det var absolut inte värt pengarna!

En rätt så gammal LO som jag gjorde en gång. Det står ''NINA''.Pssst, kolla inlägget under!