onsdag 1 september 2010

forts. svar på frågor

Här kommer lite fler svar på frågor från frågestunden, man kan fortfarande ställa fler frågor i frågestunden som finns några inlägg ner.




Anonym Rune sa...
är du gift?
SVAR: Nej, inget av det. Jag är inte gift som i man och hustru inte heller är jag gift som är farligt.
vad äter du till frukost?
SVAR: Finns det rostat bröd brukar jag ta det, annars något annat sorts bröd. Ibland youghurt om jag är sugen på det. Te, oboy, varm choklad, multi eller annan juice som dryck.
favorit mat?
SVAR: Svår fråga. Jag vet inte, finns så himla mycket som är muums, så det är svårt att säga.
Anonym Berta sa...
*vad har du under din säng?
SVAR: Både det ena och det andra. Ett skrivbord, ett keyboard, en datastol med kläder på, en byrå med innehåll i och på, en hylla med saker och på golvet under och på hyllorna i skrivbordet finns det tidningar, skrivböcker och annat som man måste ha någon stans. Japp, hustrollen bor under min säng. De gillar inte när jag filurar på dem och rör deras grejer, men jag var ju tvungen nu så att jag kunde svara på frågan. Eller så har jag en loftsäng.

*sover du på mage,rygg,sidan eller på huvudet?
SVAR: På huvudet, låter lite jobbigt? Ska man sova ståendes upp och ner då? Jag föredrar att ligga på sidan och ha huvudet på kudden. Blir det obekvämt brukar jag lägga mig halvt på mage, ibland på rygg om inget annat funkar eller jag får ont i ryggen.

*biter du på naglarna?
SVAR: Har aldrig gjort, kommer aldrig göra.

*hur många kort har du gjort i dina dagar??..om du får gissa?
SVAR: Väldigt många, gissar jag på... Har gjort kort hela mitt liv, så det blir nog, väldigt många som sagt.. Men så många är det nog ändå inte. Men det blir ju ett par hundra iaf ;)

3 kommentarer:

Vill du ha kontakt med mig? ninnisscraping@hotmail.com
Tack för din kommentar! :)